Raport z misji obserwacyjnej przedterminowych wyborów parlamentarnych na Ukrainie w 2019 roku pełnionej z ramienia Organizacji Bezpieczeństwa i Współpracy w Europie w obwodzie mikołajowskim - Herold, Jakub (Studia Wyborcze, 2019)
-