Odpowiedź na recenzję książki - Urbaniak, Krzysztof (Studia Wyborcze, 2022)
Odpowiedź na recenzję książki: Krzysztof Urbaniak, Reformy systemu wyborczego do brytyjskiej Izby Gmin w XXI wieku. Ciągłość i zmiana w prawie wyborczym i praktyce ustrojowej, Wydawnictwo Nauka i Innowacje, Poznań 2019, ss. 261, napisaną przez dr. hab. Tomasza Wieciecha, prof. UJ