Wokół wyborów i prawa wyborczego. Wykłady im. prof. dr. Wacława Komarnickiego, red. Zbigniew Witkowski, Anna Frydrych-Depka, Paweł Raźny, Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa „Dom Organizatoraˮ, Toruń 2017, ss. 337: https://doi.org/10.26485/SW/2018/25/10 - Kryszeń, Grzegorz (Studia Wyborcze, 2019)
Recenzja