Jurij Bohdanowycz Kluczkowskyj, Pryncypy wyborczoho prawa: doktrynalne rozuminnia, stan ta perspektywy zakonodawczoji realizaciji w Ukrajini, Kyjiw 2018, ss. 908 - Eckhardt, Krzysztof (Studia Wyborcze, 2019)
RECENZJA KSIĄŻKI