Przekroczyć dualizm. Dialog gnostycyzmu i buddyzmu zen w twórczości Czesława Miłosza na przykładzie Dalszych okolic: - - Brenskott, Krzysztof (Zagadnienia Rodzajów Literackich, 2019)
https://doi.org/10.26485/ZRL/2018/61.1/4